Në këtë moment, Fjalor Kineze - Anglisht ka një numër prej 2,003 fjalët në kineze si 194,026 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 1,833,356 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 9,717 sot.
Tags: Fjalor Kineze - Anglisht, Kineze, Anglisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Kineze, shërbimin e përkthimit Kineze - Anglisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga hanzichinese.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0144 / 0.0085 (21)
Mbrapsht në krye