Во овој момент, на Кинески - Македонски Речник има голем број на 2,003 зборови во кинески како 194,026 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го1,833,356 / изрази , меѓу 9,717 денес.
Тагови: Кинески - Македонски речник,Кинески, Македонски , речник, преводи, онлајн речникКинески, Кинески -Македонски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на hanzichinese.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0245 / 0.0127 (21)
Вратете се на почетокот